VVD Zuidoost Drenthe opgericht

Op woensdag 6 juli 2016 hebben de leden van de VVD Emmen en de VVD Borger-Odoorn besloten tot oprichting van de VVD Zuidoost Drenthe. Het betreft een fusie die moet bijdragen aan de versterking van de bestuurskracht in de regio en politieke betrokkenheid van liberalen in de regio Zuidoost Drenthe. De VVD Zuidoost Drenthe is het eerste ‘lokale netwerk’ van Drenthe dat wordt opgericht.

De leden hebben tevens een nieuw bestuur gekozen bestaande uit: René Laan (voorzitter), Roelof Oosting (vicevoorzitter), Halim Zoer (secretaris), Bart Boxen (penningmeester), Menno Arkesteijn (bestuurslid communicatie / campagne) en Dirk Ringers (bestuurslid opleiding en talentmanagement).

René Laan: “Met de oprichting van de VVD Zuidoost Drenthe beogen wij de partij op lokaal niveau om te vormen tot een netwerk waar iedere liberaal welkom is en mee kan doen, lid of geen lid van de VVD. Door functies op te schalen, kunnen we efficiënter besturen en de politieke fracties van de gemeenten Emmen en Borger-Odoorn beter ondersteunen”.