Edwin Gels

Edwin Gels

Edwin Gels

37 jaar, woonachtig in Klazienaveen samen met Nancy en onze twee kinderen. Geboren en getogen in Klazienaveen en na een studieperiode in Groningen altijd bewust in de regio blijven wonen, werken en ondernemen. Dit vanuit mijn drive om onze prachtige omgeving nog beter en mooier te maken.

In het dagelijks leven ben ik directeur/eigenaar van een groep ICT- en internetbedrijven. Mijn kennis, ervaring en professionele interesses liggen op het gebied van marketing, bedrijfsprocessen, management en innovatie.

Daarnaast ben ik maatschappelijk en bestuurlijk actief bij o.a. de Junior Kamer Emmen, Rotary en de Gouden Pijl. Laatstgenoemde functie verklapt ook direct mijn hobby. Als het even kan, stap ik op de racefiets om van onze regio te genieten.

Vanuit de diverse rollen spreek ik veel bedrijven, organisaties, ondernemers, inwoners en studenten. Daarbij leg ik continu de verbinding tussen personen en organisaties. Als optimist denk ik graag in kansen en zie ik vaak snel praktische oplossingen.

Door mij te kandideren voor de VVD Emmen wil ik een steentje bijdragen om de lokale overheid (nog) meer te verbinden met de diverse groepen in onze samenleving en andersom!

Samen kunnen we enorm veel bereiken, helemaal als er (financieel weloverwogen) meer ambitie, optimisme en liberalisme komt in de Gemeenteraad. Oftewel: Kies VVD Emmen!