VVD wil aanpak onderhoud van wegen en fietspaden

De VVD Emmen is blij dat drukke wegen als de Jacob le Mairestraat eindelijk worden opgeknapt. Maar vraagt zich wel af waarom die allemaal zo lang moet duren. Johan Scheltens: “We zijn het zat om zo lang te wachten op broodnodig onderhoud van wegen en fietspaden. Daar hebben we het College al eerder op aangesproken. Maar vindt tot op heden weinig gehoor. Wij hebben in oktober al vragen over de Jacob le Maireweg gesteld. Daar zou spoedig antwoord op komen. Dat antwoord zitten we nu 5 maand op te wachten.”

Volgens Lijsttrekker Johan Scheltens is de Jacob le Mairestraat een goed voorbeeld van een slechte weg. Het is complete gatenkaas: “Hier komen dagelijks vele fietsers, auto, vrachtwagens en zelfs rolstoelen voorbij. Die moeten slingerend over de weg. En zo weet ik er nog wel een paar. We zijn een half jaar geleden al in het donker op de fiets door Parc Sandur gegaan. Ook al zo’n drama.”


Johan Scheltens: “Het blijft met dit College teveel bij mooie woorden. Onze wegen en fietspaden vragen niet om loze beloftes maar om actie. Het wordt tijd dat de VVD in het College komt.”

Zet cookies aan om de video te tonen.