Johan Scheltens: Goeie campagne gedraaid!

Lijsttrekker Johan Scheltens spreekt over een opzienbarend verkiezingsresultaat: “1 zetel winst in een versnipperd politiek landschap. Dat is eigenlijk dubbele winst. We mogen beide handjes dichtknijpen.” Minder blij is hij met de PVV die hij naast zich moet dulden: “Dit is een duidelijk signaal van de kiezer. Daar zullen wij als VVD iets mee moeten.”

Ondertussen presenteert Johan Scheltens met de nodige trots zijn nieuwe fractie: naast hemzelf ook Marcel Meijer (met voorkeurstemmen gekozen) en Margaret Smit. Johan: “Twee nieuwe gezichten, een frisse start. Een ondernemershart en een zorghart in de fractie. Da’s precies wat we nodig hebben.”

 

De VVD Emmen heeft een goeie campagne gedraaid. Met voldoende zichtbaarheid. Zowel in de politieke arena als op straat en in de media. Johan: “Daar gaan we direct na de verkiezingen mee door. We zijn als VVD een lokale partij. We hebben vertegenwoordigers vanuit elk deel van de Gemeente. We gaan ervoor zorgen dat we zichtbaar en benaderbaar blijven.”    

Zet cookies aan om de video te tonen.