VVD voor steun aan Wildlands

VVD voor steun aan Wildlands. Tijdens de raadsvergadering van 28 maart heeft de VVD voor het voorstel gestemd om Wildlands Adventure Zoo een extra lening te verstrekken. Ook voor onze fractie was het een moeilijke afweging waarbij we zorgvuldig hebben gekeken naar het belang van onze inwoners en het belang van Wildlands. Volgens de VVD is een mooi en gezond Dierenpark ook goed voor het belang van onze inwoners.

Wildlands Emmen

Met een nieuw businessplan, een nieuwe directie en nieuw realisme zijn wij van mening dat Wildlands de komende jaren positief tegemoet kan kijken. En de VVD heeft vertrouwen in de nieuwe plannen. We zien dat ook aan de uitvoering van de doorsteken in het park, de verlaging van de tarieven en betere zichtbaarheid van de dieren.

Er is geluisterd naar de bezoekers.

 

Dat deze extra financiering ook extra kosten met zich meebrengt is duidelijk. Maar, deze extra kosten leiden niet alleen tot de extra bezuinigingen.

Wij zullen in een ander bericht ook ons standpunt uitleggen over de bezuinigingsvoorstellen.

 

De VVD zal de komende jaren wel nadrukkelijk de nieuwe ontwikkelingen volgen. We moeten onze controlerende taak goed blijven vervullen.

Maar, de VVD in Emmen, willen Wildlands en het Atlas Theater alle succes wensen in de komende jaren.