Mkb Factory in Emmen

De VVD werkt aan een vernieuwde MKB-agenda vol nieuwe ideeën en nodigt jou uit om daar over mee te praten! MKB’ers zijn onmisbaar voor de Nederlandse economie. Zij zorgen bij 4,4 miljoen Nederlanders voor brood op de plank en 71% van de beroepsbevolking werkt voor een MKB-bedrijf. Behalve dat het MKB de motor van de Nederlandse economie vormt, zijn het ook deze ondernemers die zorgen voor levendigheid in het dorpshart en het sponsoren van de lokale voetbalclub of hardloopwedstrijd.

Thierry Aartsen

De VVD gaat dan ook aan de slag met een stevige politieke agenda voor het midden- en kleinbedrijf. Dit willen we echter niet alleen doen, maar samen met al die ondernemers in heel Nederland. Komend jaar gaan we met tientallen ondernemersverenigingen en ondernemersclubs in gesprek. Daarbij staat de vraag centraal wat jouw idee is voor ondernemend Nederland. Wij komen graag luisteren naar alle ideeën vanuit ondernemers voor de nieuwe VVD MKB-agenda. Wij nodigen u dan ook graag uit voor de MKB Factory op:

 

Datum: Vrijdag 28 februari 2020.

Tijd: Inloop v.a. 19:30 uur (start 20:00 uur) einde 21:30 (naborrel)

Locatie:  Growing Emmen ( Baander 4, 7811 HJ Emmen)

Spreker: Thierry Aartsen + gespreksleider.

Kosten: Gratis.

 

 

Thierry Aartsen,  Tweede kamer lid voor de VVD, Statenleden en Gedeputeerde van VVD Drenthe en de fracties van de VVD in Emmen, Borger-Odoorn en Coevorden horen graag van het MKB, ZZP’ers,  ondernemers en overigen wat hun input is voor het verkiezingsprogramma van de VVD.

Onderwerpen zoals: leegstand, online winkelen, week en warenmarkten, binnenstadsplannen, familiebedrijven en regelgeving zijn punten die Thierry Aartsen in portefeuille heeft.

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst en vertel wat jou bezighoudt!

 

mkbfactory@vvdzodrenthe.nl 

 

VVD Zuid Oost Drenthe & Coevorden ism VVD Drenthe.