VVD komt met gratis alternatief voor idioot raceplan

Om te bewijzen dat het ook anders kan, komt de VVD Emmen met een alternatief voor het idiote plan van Wethouder van der Weide. Het plan om F1-coureur Max Verstappen voor € 100.000,- in 3 seconden door de Hondsrugtunnel te laten racen. Fractievoorzitter Johan Scheltens: “Het kan ook voor niks, met lokale grootheden, alleen een fractie van een seconde langzamer. Met maar liefst 2 Grand Prix-coureurs, minstens zo spectaculair.

Johan Scheltens: “Alleen zijn deze coureurs al kampioen. Dat moet Max Verstappen nog maar voor elkaar zien te krijgen. En als het moet rijden de beide GP-coureurs ook nog voor hetzelfde 0-budget een rondje over het parkoers van de Gouden Pijl. Hebben we de eerste 100.000 alweer bespaard. En, wij bieden de kans aan lokale sporthelden en het lokale MKB. Wat je van ver haalt mag dan lekkerder zijn, wat uit Emmen komt vinden wij nog veel lekkerder.”

De VVD Voorman heeft het over voormalig Nederlands kampioen Kees Endeveld en bakkenist Jeroen Remmé. Kees Endeveld werkt bij Prima Personeel, vestiging Emmen. Vandaar dat vestigingsmanager Gerwin Dekker maar al te graag deze lokale kampioenen de plek van Max Verstappen wil laten innemen. Gerwin Dekker: “Dit is pas Emmen Promotie, dít is Regiomarketing.”

Johan Scheltens: “En wat scheelt het nou eigenlijk: 1 wiel en 0,2 seconden. En als René van der Weide het durft, mag hij ook nog een rondje achterop. Dan zullen we hem laten zien wat een evenement is. Allemaal uit eigen stad en met behulp van het lokale bedrijfsleven. Zonder gemeenschapsgeld over de balk te smijten.”