Even voorstellen: Marcel Meijer (nr 2) op de lijst van de lokale VVD Emmen voor de Gemeenteraadsverkiezingen.

Marcel Meijer VVD Emmen

MARCEL MEIJER , 52 jaar, Emmenaar, plek 2 , lijst 5 VVD Emmen.

 

Even voorstellen:

Mijn naam is Marcel Meijer, bijna mijn hele leven al met veel plezier woonachtig in Emmen (Bargeres, Parc Sandur, Centrum) In het dagelijkse leven ben ik ondernemer (Basic Mode Webshop) en heb meer dan 20 jaar een winkel in het centrum van Emmen gerund, vandaar mijn betrokkenheid bij de binnenstad. Ik heb twee dochters en mijn hobby’s zijn fietsen, muziek en FC Emmen.

Van alle markten thuis

Ik verzorg de marketing (promotie) van de Warenmarkt in Emmen en Klazienaveen. Dat is leuk werk omdat ik hiervoor de markt opga en veel mensen spreek. Zowel de ondernemers als de bezoekers.

 

Muziek

Mijn hobby is muziek en dat uit zich niet in het spelen van een instrument maar naar het luisteren erna, en organiseren van muziekevenementen. Samen met mijn compagnon(s) hebben we in het verleden Steigerpop gedaan, en nu nog BusPoP, en mogen we ieder week programmeren in de Harbour Club van Parc Sandur. Een flink portie cultuur dus!

 

Politiek

In 2018 ben ik gekozen in de Gemeenteraad en de afgelopen vier jaar heb ik dat met veel plezier mogen doen. Vanuit de oppositie moesten we hard werken om het college scherp te houden. We hebben veel moties ingediend en daarvan zijn vele aangenomen. Mijn commissie was Wonen en Ruimte, onderwerpen zijn dan o.a.; Leegstand, (zwerf)afval, fietspaden, bomenkap, waterpeil rietplas, sportcomplexen, Rensenpark en nog veel meer.

Werk aan de winkel

De komende vier jaar wil de lokale VVD in Emmen hard werken aan een nog mooier en beter Emmen, we hebben een fantastisch team met nieuwe mensen uit de hele gemeente, met diverse achtergronden, en met ervaring, dus we zijn klaar als lokale VVD om Emmen te gaan besturen!

 

Kies VVD op Maandag 14, Dinsdag 15 en Woensdag 16 Maart in Emmen en wij gaan er tegenaan om Emmen nog beter te maken!

 

 Marcel Meijer Bio