WOMEN POWER BIJ DE VVD EMMEN, De helft van de lijst is een vrouw. Vandaag is de internationale dag van de vrouw.

Dames VVD Emmen

WOMEN POWER BIJ DE VVD EMMEN – DOOR : ANITA SCHEPER

 

 Elk jaar vieren we op 8 maart de Internationale Vrouwendag en staan we wereldwijd stil bij de rechten van vrouwen. Op deze dag staan wij vrouwen even rijkelijk in het middelpunt.

 

Maar niet alleen op deze dag want ook richting de gemeenteraadsverkiezingen zijn wij “vrouwen” goed vertegenwoordigd.

We hebben een sterk team en een prachtig verkiezingsprogramma. Op de VVD Emmen verkiezingslijst staan dan ook 6 gekwalificeerde power vrouwen die allemaal stuk voor stuk hun mannetje staan!

 Allemaal hebben we een verschillende achtergrond en levenservaringen die ons sterk en divers maken. We delen allemaal 100% samen het liberale gevoel!

 Wij gaan voor, gelijkwaardigheid en vrijheid in de samenleving want jij mag kiezen wie je bent. Discriminatie op basis van je afkomst, geaardheid, geslacht, leeftijd of geloof accepteren wij niet! Wij spreken ons uit tegen stereotypering en willen een wereld waarin verschillen worden gewaardeerd. Wij staan voor inclusie en diversiteit!

 Zelfs anno 2022 is de internationale vrouwendag nog steeds hard nodig. De meeste beslissingen worden vaak nog steeds door mannen gemaakt, zelfs als het onderwerpen betreft die juist vrouwen aangaan! Dit jaar is het thema V/M Solidariteit, de kracht voor verandering!


 

#internationalevrouwendag #BreakTheBias en #IWD2022

 

VVD Emmen Gemeenteraadsverkiezing 2022

Nr 3 – Anita Scheper (Nieuw Amsterdam)

Nr 5 – Nigar Ramanazova (Emmerhout)

Nr 7 – Annette Pool (Angelslo)

Nr 8 – Annemieke Vinck van Vught (Nieuw Weerdinge)

Nr 11 – Anoek Meijer (Klazienaveen)

Nr 13 – Marja Irrgang Borsboom (Angelslo)