VVD EMMEN GAAT VOOR WINST!

patrick de jonge

VVD EMMEN GAAT VOOR WINST

 

Lijstrekker Patrick de Jonge uit Erica zegt een goed gevoel te hebben over  de komende uitslag van de Gemeenteraadsverkiezingen. We hebben de afgelopen jaren een actieve, constructieve opstelling gehad in de oppositie en gewerkt aan een nieuw team. De lijst bestaat voor de helft uit vrouwen, en de helft van de mensen komt uit een dorp en de helft uit de stad.

We hopen en zijn er klaar voor, om zitting te mogen nemen in het nieuwe college van Emmen.

De VVD is een landelijke en provinciale bestuurderspartij en loopt niet weg voor haar verantwoordelijkheden, veel gaat goed maar kan nog beter! Zo heeft de VVD in Emmen tegen een investering van 5 miljoen gestemd in het Centrum voor beeldende kunst. We letten op de centen!

Met het hele team is de lokale VVD in alle dorpen en wijken geweest en heeft veel positieve reacties opgehaald. Heel veel mensen geven aan op de VVD te gaan stemmen, net als met de Tweede Kamer verkiezingen van 2021!

Ook na de verkiezingen blijft de VVD zichtbaar en gaan we naar de mensen toe, niet alleen in deze verkiezingsperiode. Luisteren en problemen voor mensen oplossen, dat is ook politiek!

Kijk voor de mensen en het programma op de website en kies 14, 15 en 16 maart VVD Emmen.


 

Zet cookies aan om de video te tonen.