AFSCHEID JOHAN SCHELTENS

AFSCHEID JOHAN SCHELTENS

 

Woensdag 24 maart heeft de Gemeenteraad in het Atlas Theater afscheid genomen van de raadsleden die gaan stoppen. Voor de lokale VVD Emmen was dat Johan Scheltens.

Johan heeft 12 jaar in de gemeenteraad gezeten (zowel oppositie als coalitie) en in vele commissies zijn bijdrage geleverd. Zo was hij actief in de audit commissie, de werkgroep buitenlandse betrekkingen, en de Raad dichterbij. Een alom gerespecteerd raadslid.

Zijn specialiteit was economie. Wanneer Johan een bijdrage moest doen, of een interruptie had, ging iedereen rechtop zitten. Scherp en rechtlijnig. Hard op de inhoud, maar zacht op de persoon. Na de felle debatten was het tijd voor ontspanning.

Zijn kennis en ervaring gaat de fractie van de lokale VVD in Emmen zeker missen, maar de nieuw gekozen raadsleden en de steunfractie zullen de liberale koers voortzetten op haar eigen wijze met nieuwe invloeden.

We wensen Johan veel succes in zijn verdere carrière en wellicht is dat in de politiek. Ook gaat hij zich inzetten als voorzitter van de Zuidenveld tentoonstelling, een geweldig evenement!

We danken hem voor zijn geweldige inzet!