VVD Emmen, Coevorden en Borger Odoorn zoeken nieuwe raadsleden

Raadslid iets voor u

Raadslid iets voor U? cursus op zaterdag 2 maart

De VVD Emmen, Coevorden & Borger-Odoorn organiseert opnieuw de Cursus Raadslid Iets voor U? De cursus is speciaal gericht op mensen die overwegen de gemeentelijke politiek in te stappen.De cursus wordt gehouden op zaterdag 2 maart in het oude Gemeentehuis van Sleen van 10.30 uur tot circa 15.00 uur.

Gemeentepolitiek is razend interessant. Je praat mee en je beslist mee over belangrijke dingen in je directe leefomgeving. Je kunt invloed uitoefenen, je kunt er je ziel en zaligheid in kwijt. Maar dan moet je wel weten hoe het werkt en wat erbij komt kijken. Voor zulke mensen is deze cursus bedoeld. Een echte aanrader.”

De cursus is niet alleen bestemd voor eigen toekomstige raadsleden. Al speelt dat wel een rol. Goede mensen moet je tijdig in het vizier krijgen zodat je ze goed kan voorbereiden en opleiden. 

Vol = vol

De cursus wordt gegeven door Bert Homan. Die is niet alleen professioneel trainer, hij is ook raadslid in Assen en oud-wethouder. Hij weet hoe een gemeenteraad werkt, wat commissies zijn, wat de rol van financiën zijn en hoe de verhoudingen liggen. Belangstellenden kunnen zich opgeven door het formulier in te vullen via: https://form.jotform.com/240403507308043


Handige informatie

    Zaterdag 2 maart 2023

   Locatie MFC De Brink te Sleen

   Inloop 10.15 uur

   Begin  10.30 uur

   Eindtijd circa 15.00uur

   Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een lunch wordt gezorgd.