NYNKE HOUWING: TROTS MET TERUGWERKEND KRACHT

VVD Oud-Wethouder - en huidig Raadslid - Nynke Houwing is nog steeds plaatsvervangend trots op het nieuwe ‘Atlas Theater’. Zij wist in de vorige bestuursperiode als wethouder de komst van het fraaie theater langs de politieke klippen te loodsen: “4 vier jaar buffelen om het voor elkaar te krijgen is niet voor niets geweest. Soms moet je de moed hebben om dóór te zetten. Het is de moeite waard gebleken.”

© Paradigmum

Het vorige College kreeg destijds veel kritiek te verduren. Met name van politieke partijen die nu mooi weer spelen met de nieuwe centrum-ontwikkelingen. Nynke Houwing: “De prijs die de VVD voor de vooruitgang heeft betaald is hoog geweest. Maar terugkijkend ben ik beretrots. Ook op de VVD-fractie die mij in deze initiatieven altijd gesteund heeft.”

Ze vindt de nieuwe naam - Atlas Theater - goed passen: “Logisch en toch verrassend. De nieuwe naam past goed bij Wild Lands met al zijn werelden en culturen. Het komende jaar zal nog hard gewerkt moeten worden om alles op tijd klaar te krijgen maar  ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken. Ik kijk nu al uit naar het moment van de opening.