VVD wil meer liberale kiezers boeien en binden

"De VVD gooit de luiken open". Onder die titel presenteerde het landelijk VVD-bestuur haar plan om de VVD als partij om te vormen naar een netwerkpartij waar elke liberale kiezer terecht kan. Maar hoe bereiken, boeien en binden we die liberale kiezer? Dat is het centrale thema van de algemene najaarsvergadering van de VVD Emmen op maandag 9 november 2015. Zowel leden als niet-leden met een liberaal hart zijn van harte welkom om mee te praten in Hotel Van der Valk Emmen. Aanvang 20.00 uur.

Basis voor het omvormen van de partijstructuur van de VVD vormt het advies van de Commissie 'Toekomst van de VVD-structuur' onder leiding van Arno Brok (burgemeester van Dordrecht). Zij heeft geadviseerd de partij om te vormen tot netwerkpartij waar elke liberale kiezer welkom is. Een meer open en transparante structuur vormt daarvoor de basis, maar van belang is dat ook de cultuur opener wordt. Voor de liefhebbers: het voorstel voor wijziging van de partijstructuur en het advies van de commissie Brok vindt u in de bijlage. Op 28 november 2015 zal bij het landelijk najaarscongres van de VVD bekend worden of de leden van de VVD met deze wijziging kunnen instemmen. Maar van belang is ook wat de liberale kiezer in Emmen vindt. Laat uw mening dus horen.

De discussie over het binden van liberale kiezers vormt onderdeel van de reguliere algemene ledenvergadering. Ook als niet-lid heeft u daartoe toegang en spreekrecht. De uitnodiging inclusief agenda vindt u tevens in de bijlage.